De mode veranderd vaak, soms is het dan ook zeer lastig om de laatste trends bij te houden. Onder de herenkleding valt dit gelukkig nog mee, maar het is wel zo prettig om met de mode mee te blijven gaan. Zo zie je er namelijk altijd op en top uit! Veel stijlen zijn gelukkig nog net zo populair als 5 jaar geleden, het is alleen handig dat je weet welke stijlen! Wil je hier meer over te weten komen? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen namelijk meer.

Een T-shirt

Een T-shirt is een zeer gemakkelijke manier om een stijlvol uit te zien. Je hebt namelijk keuze uit veel verschillende T-shirts, waardoor je er elke dag weer anders bij loopt. Het is mogelijk om T-shirts te kiezen met een drukke print of gewoon effen. Maar wat je ook neemt, elk shirt past geweldig bij een pantalon of een spijkerbroek. Op deze manier kan je eindeloos combineren met de items die je thuis hebt, je hoeft dus niet gelijk een hele nieuwe set aan te schaffen om kleding te kunnen combineren.

Een linnen shirt

Linnen shirts zijn terug! Het klassieke linnen overhemd bestaat al sinds de jaren 70, maar ze zijn nooit echt uit de mode geraakt. Linnen overhemden zijn zelfs een van de meest populaire herenkleding artikelen die momenteel op de markt zijn. Dit jaar verschijnen linnen overhemden in geweldige casual outfits, zoals truien met V-hals, sweatshirts met capuchon en vesten. Hoewel ze oorspronkelijk zijn gemaakt voor vrijetijdskleding, heeft het linnen overhemd nu ook zijn plaats veroverd in de formele kleding, wat bewijst dat het een van de meest iconische herenkleding artikelen aller tijden is.

Heb jij al een leren jasje?

In de jaren 80 waren ze al veel te zien, maar eigenlijk zijn ze nooit echt weg geweest; de leren jas. Deze jas staat geweldig! En is ook nog eens gemakkelijk te combineren. Het enige wat je nodig hebt is een T-shirt, maakt niet uit welke kleur of welke opdruk en een spijkerbroek of een effen pantalon. Een andere mogelijkheid is een basic trui onder het jasje, heerlijk voor de koude winterdagen. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *