De trends op het gebied van mode verschilt per seizoen elk jaar. Het is altijd goed om te weten wat er in het volgende seizoen in de mode is, zodat jij je outfit hier wellicht op aan kunt passen. Voor de één is kleding een fashion statement, terwijl de ander kleding niet meer ziet als noodzaak. Iedereen draagt dagelijks kleding en dit kan je zelf invullen naar je eigen smaak en wensen. In dit blogartikel lees jij de modetrends voor in de winter en de herfst. 

Comfortabele kleding

In deze tijd met corona zijn de huispakken en comfortabele kleding helemaal weer populair geworden. Ook komende herfst en winter zijn deze cozy loungewear weel helemaal in de mode. Alhoewel deze comfortabele kleding vaak binnen wordt gedragen, kan het ook prima op straat worden gedragen. Kies bij deze comfortabele kleding voor fluffy en zachte stoffen. Ook is oversized kleding helemaal in de mode. 

Puffy

Om in de trend van de oversized en cozy kleding te blijven, is alles wat puffy is super hip. Hierbij kan je denken aan tassen, jassen en schoenen. Lange coats waarmee je echt de aandacht trekt van anderen passen helemaal bij de cozy outfit.

Midi mode

Over de jaren heen zijn er veel verschillende modetrends geweest. Zo ook op het gebied van rokken. Van een ultra korte rok tot een maxi jurk die komt tot aan de enkels. Met de midi mode wordt er dit jaar een middenweg gekozen. Om fashionable de deur uit te gaan, kies dan voor een jurk of rok die tot net over de knie komt. 

Veel kleur

De lente en zomer staan er om bekend dat kleuren trendy zijn in deze periode, maar in de herfst en winter is het ook in de mode. Opvallende en frisse kleding dragen is helemaal trendy. Volgens designers zijn er twee soorten groepen, waarbij de ene groep een monochrome look heeft. Hierbij ga je van top tot teen in dezelfde kleur. De andere groep kiest ervoor om kleuren te matchen en mixen. Welke sluit het beste aan bij jou?

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *