De e-liquid is de vloeistof die de smaak en geur bepaalt van je e-sigaret. Niet onbelangrijk dus. Maar er gaat wat veranderen in het aanbod van de e-liquids. Waar je nu nog talloze verschillende smaken kunt kopen zal dit op korte termijn enorm slinken. Er komt namelijk een verbod op de meest aantrekkelijke en zoete smaakjes. Lees er in deze blog meer over. 

E-liquids voor je e-sigaret
Allereerst nog even wat extra uitleg over de e-liquids, want was is het eigenlijk? De e-liquid bepaalt zoals gezegd de smaak en de geur van de damp die jij inhaleert en uitblaast. Maar het aroma is niet enige wat in je e-liquid zit. Het wordt namelijk gemengd met gedestilleerd water en er wordt met de stoffen VG en PG een juiste verhouding in bewerkstelligd. Deze verhouding bepaalt hoe scherp je de smaak en de damp proeft en voelt. Je kunt er ook voor kiezen om nicotine aan je e-liquid toe te voegen.

Smaken gaan verdwijnen
Nu je weet wat het precies is gaan we verder met het hoofdthema van deze blog: het verdwijnen van smaken. Staatssecretaris Blokhuis heeft namelijk in 2020 bepaald dat de fruitige en zoete smaken verboden moeten worden. Deze smaken hebben namelijk een te aanzuigende werking op met name jongeren. Dit betekent dat er een groot deel van het aanbod aan smaken verdwijnt, je zult dan ook steeds minder zoete geurtjes uit de e-sigaretten ruiken de komende tijd. Het verbieden van de aanlokkelijke smaken betekent echter niet dat er helemaal niets meer overblijft. De meest gekozen smaak e-liquid blijft namelijk gewoon beschikbaar, dat is de tabakssmaak. Meer weten of bestellen?
Op het moment van schrijven is dus nog niet bekend wanneer het verbod in zal gaan, maar tot die tijd kun je alle smaken nog gewoon bestellen. Je kunt hiervoor terecht bij betrouwbare webshops zoals Smokesmarter. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan smaken en vind je ook meer informatie over e-liquids of e-sigaretten in het algemeen. Zo vind je er uitgebreide informatie voor als je nog niet eerder gebrui

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *